Kuiper Groenprojecten

Voor een inspirerende groenervaring in uw buitenruimte

Maatwerk en kwaliteit staan voorop

Kuiper Groenprojecten staat voor unieke ontwerpen. Als geen ander weten wij buitenruimtes en tuinen functioneel in te richten zonder in te boeten op esthetisch vlak. Wij bieden niet alleen een goed ontwerp en een strakke uitvoering daarvan, maar leveren ook de benodigde nazorg.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij je wensen en inventariseren we de huidige toestand van uw tuin, omgevingsfactoren en geven u persoonlijk gericht advies. Hierna bespreken we het voorlopige schetsontwerp en geven u een prijsindicatie. Eventuele aanpassingen worden in het definitieve ontwerp verwerkt, waar u een uitgebreid beplantingsplan en de definitieve offerte bij ontvangt. De volgende stap is de realisatie van uw droomtuin. Ons deskundige team van hoveniers start met de aanleg van uw droomproject

Kennismaking
Wij komen geheel vrijblijvend bij u op gesprek en vertalen uw smaak, wensen en ideeën tot een goed concept. Samen brengen wij uw groenproject tot leven.

Ontwerpfase
Naar aanleiding van onze kennismaking visualiseren wij een ontwerp die met u wordt besproken. Na goedkeuring ontvangt u een offerte.

Uitvoering
Als u ons voortel aanvaard begint het realiseren van uw droomproject. Tijdens het proces kunnen aanpassingen worden besproken en toegepast.

Onderhoud
Het ontwerp is onderhoudsvriendelijk, maar een tuin leeft en groeit. Wij zorgen voor de juiste nazorg zodat u het gehele jaar van uw tuin kunt genieten.

All Round Service Hoveniersbedrijf Kuiper Groenprojecten

Wij ontwerpen groenprojecten, bieden maatwerk(oplossingen) en bouwen innovatieve tuinproducten zoals het ontwerpen van tuinmeubels, schuren en hekken. Het uitgangspunt van ons bedrijf is kwaliteit en duurzaamheid, daarom werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen om veilig en milieuvriendelijk te werken. Onze hoveniers leveren kwaliteitswerk.

  • bouwen van schuren en schuttingen van hard- of zachthout
  • plaatsen hekwerken
  • aanleggen terrassen, paden aan met klinkers of tegels
  • het voorzien nieuw gazon
  • leveren bemeste tuinaarde, grind, boomschors of tuinturf
  • (bijzondere) beplanting van absolute topkwaliteit
  • bestrating en tuinmeubilair reinigen met hogedruk
  • deskundig onderhoud van tuinen

Na de aanleg behoeft de tuin nazorg om bijvoorbeeld het groeiproces van de planten goed te laten verlopen. Hierbij is kennis van planten en hoe en wanneer te snoeien is essentieel. We verzorgen het tuinonderhoud van alle soorten tuinen, ook van tuinen die niet door ons aangelegd zijn. Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen voor onderstaande mogelijkheden voor tuinonderhoud:

Volledig onderhoud
We stellen een onderhoudsplan op en houden uw tuin het gehele jaar bij.

Onderhoud op regie basis
Wij komen u op afroep assisteren met uw tuin, met bijvoorbeeld het knippen van
uw haag of het snoeien van uw haag.

Periodiek onderhoud
Wij komen met vaste regelmaat, bijvoorbeeld één keer per maand,
bij u langs om uw tuin in topconditie te houden. Tussentijds klein onderhoud verzorgt u zelf.

Jaarlijks onderhoud
We maken uw tuin winterklaar, met een vervolgafspraak in het voorjaar
kunnen we ook de vorstgevoelige beplanting snoeien.

gratis en vrijblijvend